vineri, 12 august 2011

Blog pentru afacerea ta!

6 motive strategice pentru a-ti proiecta un blog pentru afacerea ta


Iata cele mai strategice 6 motive pentru care se merita sa va proiectati un blog pentru afacerea dvs:
1.    Blogurile sunt indexate mai rapid de catre motoarele de cautare. Sa nu uitam ca pe platforma Wordpress, URL-urile pot fi customizate pentru a deveni cat mai SEO-friendly si astfel, mai usor de cautat si indexat de catre motoarele de cautare.

2.     Blogurile pot fi proiectate si actualizate de orice persoana din compania dvs. Nu va trebuie specializare in domeniul IT, in programare sau in redarea limbajelor de programare pentru a conduce si dezvolta un blog. De asemenea, ontinutul poate fi adaugat imediat, tema blogului poate fi schimbata din cateva click-uri fara sa se afecteze continutul redat pana in acest moment.

3.    Link-urile din bloguri pot duce catre website-ul afacerii dvs si veti detine sanse mult mai mari de a va castiga utilizatori si potentiali clienti care sa vina din sursa blogului.

4.    Prin intermediul RSS Feed-ului puteti sa va creati o baza de utilizatori fideli, sa le trimiteti newsletter-uri care sa contina link-uri catre blogul dvs sau catre website-ul afacerii dvs.
5.    Blogurile vin cu o fata mai umanizata pentru afacerea dvs. In majoritatea lor, blogurile pot detine o tendinta mai putin formala in redactarea postarilor si puteti sa stabiliti o relatie mai apropiata cu utilizatorii si clientii dvs.

6.    Blogurile actualizate puternic pe topicul relevant pentru afacerea pe care o conduceti va stabilesc o imagine de expertiza in domeniul in care activati. Simplul website va prezinta ofertele, reducerile, date de contact samd. Blogurile vin ca suport de backup si intaresc opinia favorabila a utilizatorilor si credibilitatea in afacerea dvs.